Smaller Default Larger

Obavijesti

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet pripala je čast organiziranja 23. Tehnologijade koja će se održati od 6. do 12. svibnja 2019. godine u hotelu „Rivijera“, Makarska.

Cilj svake Tehnologijade, uključujući i ovogodišnju, je poticanje razmjene znanja i iskustva, jačanje suradnje među fakultetima, razvijanje natjecateljskog duha pridržavajući se načela „fair play-a”.

 

Dana 12. travnja 2019. godine u prostorijama Tekstilno-tehnološkog fakulteta održana je 2. sjednica Glavnog odbora Tehnologijade. Sjednici su prisustvovali predstavnici svih fakulteta sudionika Tehnologijade 2018. godine, a između raznih tema razgovora održan je i ždrijeb za ovogodišnja sportska natjecanja. Ždrijeb i slike sa sjednice nalaze se u nastavku:

Rezultati sportskog i znanstvenog dijela Tehnologijade zajedno sa zbornikom znanstvenih radova.

U ime Organizacijskog odbora Tehnologijade 2019. i Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, zahvaljujemo se studentima, asistentima, profesorima i sudionicima svih Fakulteta koji su doprinijeli uspješnoj organizaciji ovogodišnje Tehnologijade 2019. godine s mjestom održavanja u Makarskoj. Uloženo je puno truda, vremena i dobre volje kako bi svi ponijeli jedno nezaboravno iskustvo kao najljepši suvenir zajedničkog druženja ove znanstveno-sportske manifestacije. Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet s ponosom predaje organizacijsku palicu kolegama sa Sveučilište u Zagrebu Grafički fakultet za nadolazeću Tehnologijadu 2020. godine.

''Vi ne znate kol'ko mi Vas cijenimo i dalje samo ravno!''

Hvala svima!

 

Organizacijski odbor XXIII. Znanstveno-sportskog natjecanja ''Tehnologijada 2019.''

  • Tea Jovanović, Predsjednica Organizacijskog odbora
  • Paula Marasović, voditeljica Znanstvenog dijela
  • Juro Živičnjak, zamjenik voditeljice Znanstvenog dijela
  • Pavao Prahin, voditelj Sportskog dijela
  • Anja Miljković, zamjenica voditelja Sportskog dijela

 

Zbornik sažetaka Tehnologijada 2019.

Tehnologijada 2019. - Rezultati - sportski dio

Tehnologijada 2019. - Rezultati - znanstveni dio